dimecres, 14 de maig del 2014

CREATITZA'T!



CREATITZA'T!
Projecte de disseny i elaboració d'una peça de roba.


El nostre projecte consisteix en el disseny i l'elaboració d’una peça de roba, es dirigeix als alumnes de 4t d'ESO i té prevista una durada corresponent a un trimestre.

Amb aquest projecte intentem treballar totes les àrees curriculars de manera diferent a l'habitual. Aquesta proposta implica un treball més manipulatiu i pràctic, diferenciant-se de la metodologia més tradicional. A més a més, l'alumnat pot trobar el tema molt més atractiu i interessant, pel que aconseguirem alumnes més implicats, motivats i atents al procés d'ensenyament-aprenentatge. En ser el resultat final personalitzat, únic i que impliqui un procés creatiu també ajuda a mantenir l'atenció i la motivació dels adolescents.

També s'ha tingut en compte la formació integral de l'alumnat, adequant-se i tenint en compte les dimensions emocional, social i intel·lectual de la persona. També s'intenta partir de la realitat actual (oferta, moda, teixits, mercat, entorn...) perquè l'alumnat aprengui a resoldre problemes a partir dels recursos que té al seu abast.

Esperem que us resulti engrescador i interessant el projecte!
Enllaç: https://sites.google.com/site/creatitzat/home
Grup 6: Maria Camps, Magog Castillo, Xavier Martínez, Míriam Pérez i Joana Serrano.